Elisonline Gaming Community

Versenyszabályzata

 

 

ELISONLINE GAMING COMMUNITY

VERSENYSZABÁLYZATA

1. Az ellenfelet sértegetni és káromkodni TILOS!
A másik csapat sértegetése, a mindenki által látható chat-ben való káromkodás azonnali kitiltással jár nem csak a mostani, hanem a jövőben megrendezésre kerülő versenyeinkről is. Azon a véleményen vagyunk, hogy a versenyzésbe semmilyen formában és mértékben nem fér bele a másik sértegetése, a káromkodásra pedig nem vagyunk kíváncsiak. Reméljük nem leszünk rákényszerítve arra, hogy akár egy csapatot is diszkvalifikálnunk kelljen emiatt.
Aki ilyen magatartással találkozik, kérjük nyomjon az esetről egy képet (a játékban alapértelmezés szerint az F12 billentyűvel lehet képet készíteni), és küldje el nekünk az alábbi címünkre (info@elisonline.hu), vagy lépjen kapcsolatba velünk egyéb médiumokon keresztül.
2. A versenyen mindenki kizárólag a saját fiókjával játszhat, valamint megkell felelnie az alábbi feltételeknek!
Amennyiben a fiókkal bizonyíthatóan visszaélést tapasztalunk, a csapatot diszkvalifikáljuk. Egy játékos kizárólag 1 csapatban játszhat. A kupán, az EUNE szerveren játszó magyar nyelvet beszélő játékosok vehetnek részt.
3. A Pause funkció használatára vonatkozó szabályok!
Harcok közben a funkció használata tilos. Ha mindenképpen használnotok kell, akkor azt olyankor tegyétek, amikor nem igazán történik semmi.
A funkció csapatonként maximum háromszor használható egy meccsen, és az állások teljes időtartama nem haladhatja meg a 8 percet.
(amennyiben meghaladja a 8 percet úgy az ellenfél döntése, hogy kívánja-e megvárni a probléma elhárítását a továbbiakban. Amennyiben ez nem okoz gondot akkor a 8 perces korlátozás kitolódik tetszőleges idővel. Ennek a maximuma 15 perc lehet. Ez után a meccs folytatódik mindentől függetlenül!)
4. A verseny időpontok és lebonyolítás!
A verseny 3v3 felállásban fog zajlani a Kanyargó Rengetegben. A kupán egyenes ágú kiesési rendszer van érvényben, a döntősök pedig BO3-al fejezik be a versenyt. A versenyek 128 csapat számára lesznek elérhetőek. A mérkőzések lejátszási struktúrája minden kupa alkalmával egyezik.
4.1 A kupa menete a következő lesz:
–          2016.nov. 2-5: Az első mérkőzések minden esetben reggel 11-től kezdődnek! Ennek mennyisége a regisztrált csapatok számától függ. Utána pedig ALL STARZ játékokra kerül sor. A közvetítés alatt nyereményekre lehet számítani!

–          2016.nov. 12: OFFLINE DÖNTŐ A BARCRAFT 2 ESPORT BÁRBÓL! LEGJOBB 4 CSAPAT! (Az érintett csapatoknak majd bővebb információval szolgálunk.)

–          A mérkőzések megszervezésének megkönnyítésére, az alábbi opciókat ajánljuk:

–          felveszitek egymást, vagy Chat szobán keresztül, melynek neve: EGCKUPA

 

A meccs teljes újraindítására akkor van lehetőség, ha valakinek kapcsolódási problémái vannak vagy nem tudott betölteni, a játékidő még nem érte el a 4. percet, és a meccsen még nem történt meg az első gyilkosság. REMATCH esetén ugyanazokat a bajnokokat kötelező kitiltani és választani!

 

A kupa struktúrája miatt nyilván lesznek csúszások, de ha az egyik csapat a verseny kijelölt időpontjában nem jelenik meg, akkor 15 perc várakozási idő után a megjelent csapat automatikusan kvalifikálja magát a további megmérettetésekre. Ha egyik csapat sem jelenik meg az adott időpontban, akkor dupla kizárásra kerül sor. Minden esetben, amikor egy adott mérkőzés nem jön létre kötelező egy versenyadminnak ezt jelezni és az esetet képpel bizonyítani. Ajánlott figyelni az ágrajzot és az aktuális ellenfél csapatkapitányával felvenni a kapcsolatot.

5. A mérkőzés végeztével a győztes csapat készítsen képernyőmentést és küldje el a info@elisonline.hu e-mail címre.
A kép megléte kötelező, mert nem versenykódos kupáról van szó, így szükséges valamivel bizonyítani a végkimenetelt. A kép hiánya azonnali kizárást von maga után.
6. A bronzmérkőzést és a döntőt castereink az EGC streamjén minden kupa alkalmával közvetítik.
A közvetítés az EGC hivatalos stream-jén találjátok meg: http://www.twitch.tv/egcstream
7. A Szabályok nem ismerete nem mentesít a betartásuk alól!
Amennyiben szabálytalanságot tapasztaltok, kérlek jelezzétek nekünk valamelyik elérhetőségünkön.
8. Elérhetőségek
a, Idéző név az EUNE szerveren: EGCstream

b, E-mail: info@elisonline.hu

c, Teamspeak 3: ts.elisonline.hu (Akinek esetleg szüksége lenne TS3 szobára (nem csak a verseny idejére), azok keressenek fel minket)