egyéb

hasznos

egyéb

hasznos

 

Az EGC – III. Nagy Őszi Bajnokságára a regisztráció teljesen ingyenes!

A csapatok 3+1 fővel tudnak regisztrálni, a plusz tag cserejátékosként vehet részt a küzdelemben, nyereményben azonban nem részesül!

1, A League Of Legends Hivatalos honlapján való regisztrációhoz kérünk kattints a linkre,
majd válaszd ki a versenyt !

A versenyre minden versenyzőnek egyénileg kell itt regisztrálnia !
Amelyik csapat tagjai nem regisztrálnak hiánytalanul , azokat kizárjuk a versenyből.
Kattints a linkre!

http://events.eune.leagueoflegends.com/events/221053.

2, A csapatkapitány pedig még köteles kitölteni ezt a regisztrációs lapot is! (Ebben az esetben a csapat többi tagjának már nincs dolga.)

Regisztrációs lap

3, Iratkozzatok fel a facebook eseményünkre is, így tutira nem maradtok le semmi fontos információról ! Valamint az email-en kívül (info@elisonline.hu), itt értek el minket leghamarabb!

 

 

 

Avagy ctrl+c/v technológia! NYEREMÉNYEK?!?!?!?!?

És akkor jöjjenek a fontosabb részletek.
Hogy idén is gördülékenyen folyhasson a szervezés, szeretnénk ha a csapatkapitányok felvennék az EGCStream nevű felhasználót a barátlistájukra.
A regisztrált csapatok a regisztrációkor használt e-mail címükre kapnak meg minden információt, valamint ide is küldjük majd a versenykódokat, és igyekszünk segíteni a közös időpontok megtalálásában, de kérjük a csapatkapitányok segítségét is az ügyben.
FONTOS ! A regisztráló e-mail címe legyen gmail, vagy hasonló nagyobb szolgáltatóé, a citromail-es és hasonló címekkel eddigi tapasztalataink alapján csak baj volt.
Kit keressek, ha baj van?
Megtaláltok minket a játékon belül az EUNE szerveren EGCstream néven. Ezen kívül lehet nekünk írni az alábbi e-mail címre, és mi meg majd jól válaszolunk:
info@elisonline.hu
Kérdéseiteket itt a fórumon is feltehetitek hozzászólás formájában, valamint a facebook eseménynél!